Tisztelt Lovasíjász Barátaink!

 

 

 

Szeretnénk útjára indítani egy új mozgalmat, melynek lényege, hogy a lovasíjász sportolók és hagyományőrzők, kezdők és haladók együttesen mégis  időben és térben elkülönülve, egy bárhol felépíthető pályán, azonos szabályok szerint gyakorolhatják a lovasíjászat nagy múltú, hagyományos alapokon nyugvó sportját, eközben folyamatosan összehasonlíthatják egymással teljesítményüket, és - nem utolsó sorban - többek és többek ismerhetik meg ezt a mégoly régi, egyben mégis új nemzeti értékünket.

 

Ismerjétek meg, kérlek azt a nagyon egyszerű, egy bármilyen 20x40 méteres területen felépíthető pályát, melynek összeállításához csak néhány könnyen elérhető eszköz, és alkalmanként hozzávetőleg 5-10 perc szükséges! És ismerjétek meg azokat a nagyon egyszerű szabályokat is, amelyek segítségével könnyen összehasonlíthatók a teljesítmények!

 

 

 

.

 

Szabályok                    Pályakialakítás                        Tabella

 

 

 

A menetek 1 percesek, innen a név: LOVASÍJÁSZ 1PERCESEK. A menetekről videófelvételeket kell készíteni, melyeket fel kell tölteni valamelyik videómegosztóra, melynek hivatkozását a pontszámmal együtt el kell küldeni a info@kalandoor.hu címre, ahol egybeszerkesztve felvezetjük azokat a tabellára.

 

Ugyanerre az e-mail címre várjuk a visszajelzéseket, véleményeket a kezdeményezéssel kapcsolatban.

 

Baráti üdvözlettel

Németh P. Tamás